Vacatures bij Keppel Seghers

Voor ingenieurs van formaat
Junior Project Manager

Wat je doet

Als Junior Project Manager ben je verantwoordelijk voor de succesvolle oplevering van verschillende Waste-to-Energy projecten - zogenaamde tech packs - volgens de verwachtingen van de klant op vlak van kwaliteit, veiligheid, tijd en budget. Je zal je stelselmatig inwerken in de waste-to-energy technologie en de verantwoordelijkheid nemen voor deze tech packs. Op termijn is er de mogelijkheid om verder te groeien qua omvang & complexiteit van de projecten.

Belangrijkste taken:

Je beheerst de volledige project cyclus : coördinatie van het ontwerp, planning, realisatie, nazorg tijdens de garantieperiode, nacalculatie en evaluatie van het project.

Je bent verantwoordelijk voor zowel de technische, operationele als financiële aspecten van het project en rapporteert hierover op periodieke wijze aan de Head of Project & Proposal en het Management.

Je bent eerste contactpersoon met de klant en eventuele project partners en bouwt met hen een professionele relatie uit op lange termijn.

Tijdens de garantieperiode sta je in voor de opvolging en afwerking van de restpunten en de garantie-claims.

Je bewijst je graag op onbekend terrein

Je bent bereid tot regelmatige trips naar het buitenland voor meetings met de klant of controles op de werf.

Je bent een ingenieur m/v van formaat

  • Diploma Burgerlijk, Industrieel of Bio Ingenieur met enkele jaren ervaring in projectengineering, proposal, process engineering, .....binnen industriële installaties, process equipment, heavy industries, ....
  • Bij voorkeur ervaring met multidisciplinaire aspecten van een industriële installatie (mechanica, elektriciteit, automatisatie, instrumentatie, processen).
  • Uitgesproken interesse om te groeien naar een rol als projectmanager

Waarin je goed bent

  • Sterke planner-organisator
  • Gezond beoordelingsvermogen en stressbestendige problem solver
  • Commerciële en financiële feeling
  • Proactieve en motiverende coach
  • Vlotte communicatie in meerdere talen (Nederlands en Engels, kennis andere talen is een plus)

Wij bieden

Een dynamische werkomgeving in een prachtig gerestaureerde brouwerij aan de Rupel, vlot bereikbaar zowel met de wagen als met de fiets. Een uitdagende functie met internationale contacten, aangenaam teamwork met ruimte voor persoonlijk initiatief, een competitief salarispakket met extralegale voordelen en opleidingsmogelijkheden.

Interesse?

Klik dan op 'Ik solliciteer nu!', motiveer je sollicitatie in de e-mail en voeg zeker ook je cv toe.