Vacatures bij Keppel Seghers

Voor ingenieurs van formaat
Project Manager

Wat je doet

Als Project Manager ben je verantwoordelijk voor de succesvolle oplevering van verschillende Waste-to-Energy technology package projecten volgens de verwachtingen van de klant op vlak van kwaliteit, veiligheid, tijd en budget.

Je beheerst daarbij de volledige project cyclus : coördinatie van het ontwerp, planning, realisatie, nazorg tijdens de garantieperiode, nacalculatie en evaluatie van het project.

Je bent verantwoordelijk voor zowel de technische, operationele als financiële aspecten van het project en rapporteert hierover op periodieke wijze aan de Head of Project & Proposal en het Management.

Je bent eerste contactpersoon met de klant en eventuele project partners en bouwt met hen een professionele relatie uit op lange termijn.

Je bent verantwoordelijk voor het organiseren van de kick-off meeting met het projectteam en met de klant. Je organiseert regelmatige interne opvolgingsvergaderingen met het projectteam.

Tijdens de engineering fase :

 • ben je verantwoordelijk voor het technisch ontwerp (basic en detailed design) en de planning (incl leveringstermijnen) volgens de specificaties van de klant en de geldende normering;

 • coördineer je de projectgebonden prijsaanvragen naar aannemers en leveranciers;

 • zorg je voor de opmaak van de technische evaluatie.

  Je doet hiervoor beroep op collega’s van verschillende disciplines/afdelingen.

Tijdens projectuitvoering waak je erover dat de planning, kwaliteit en budget in lijn blijven met het initiële projectplan en stuur je bij waar nodig. Je waakt eveneens continu over eventuele project risico’s en opportuniteiten. Je organiseert veiligheid – gezondheid – milieu overleg voor en tijdens de uitvoering van het project en maakt een (veiligheids) risico-analyse van de werf in samenwerking met de Site Manager en QEHS Manager.

Voor elk afgewerkt project maak je ook de nacalculatie en de lessons learnt.

Tijdens de garantieperiode sta je in voor de opvolging en afwerking van de restpunten en de garantie-claims.

Je bewijst je graag op onbekend terrein

Je bent bereid tot regelmatige trips naar het buitenland voor meetings met de klant of controles op de werf.

Je bent een ingenieur m/v van formaat

 • Diploma Burgerlijk, Industrieel of Bio Ingenieur met enkele jaren ervaring in project management binnen industriële installaties.
 • Bij voorkeur ervaring met multidisciplinaire aspecten van een industriële installatie (mechanica, elektriciteit, automatisatie, instrumentatie, processen).
 • Kennis Contract Management

Waarin je goed bent

 • Sterke planner-organisator
 • Gezond beoordelingsvermogen en stressbestendige problem solver
 • Commerciële en financiële feeling
 • Proactieve en motiverende coach
 • Vlotte communicatie in meerdere talen (Nederlands en Engels, kennis andere talen is een plus)

Wij bieden

Een dynamische werkomgeving in een prachtig gerestaureerde brouwerij aan de Rupel, uitdagende functie met internationale contacten, aangenaam teamwork met ruimte voor persoonlijk initiatief, een competitief salarispakket met extralegale voordelen en opleidingsmogelijkheden.

Interesse?

Klik dan op 'Ik solliciteer nu!', motiveer je sollicitatie in de e-mail en voeg zeker ook je cv toe.